Kött & Chark

Kött

På Boström ICA Supermarket packar vi inget kött själva, vi arbetar enbart med ICA:s färdigpackade kött. Det har hög kvalitet, kommer från gårdar med god djuromsorg, är mycket hygieniskt hanterat och dessutom förpackat på ett sätt som ger längre hållbarhet. I köttavdelningen hittar du bl.a. köttfärs, kotletter, grytbitar, oxfilé mm. Vid säsong hittar du även färskt älgkött i disken. För er som vill veta mer om ICA:s färdigpackade kött kan titta www.ICA.se/ICAs kött

Vi säljer kött från många länder till mycket hög kvalitet och bra priser. Tack vare goda kontakter lyckas vi ofta hitta bra kött som vi kan sälja till ett mycket lågt pris. Kom in och titta, så får du se! 

Chark 

Har du kommit till charkavdelningen så hittar du flera produkter du dagligen använder i matlagningen t ex färsk pasta, köttbullar, falukorv och blodpudding. Dessa produkter är både goda, billiga och enkla att tillaga. Är ditt sikte däremot inställt på fest eller kalas, så kan vi erbjuda både rostbiff, tapenader, grillade kycklingar och revben, parmaskinka eller varför inte en god smörgåstårta?! Mat är en källa till inspiration och gemenskap. Att äta middag med vänner är bland det trevligaste man kan göra, inte sant?! Smaklig måltid!