Special / Nonfood

Husgeråd

Vår köksavdelning ligger oss varmt om hjärtat. Vår målsättning är att du här ska hitta allt du behöver i köket och få inspiration till att göra vardagen till en fest. Vi erbjuder stekpannor, kokkärl och ugnsformar av bra kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Vi har ett bra utbud av köksredskap, engångsartiklar för vuxna och barn, kul partyprylar, förvaringskärl, bestick, glas och porslin. Till det kommer ett sortiment av ljus och servetter i säsongens färger och mönster. 

Inredning

Vi har ett brett sortiment av inredningsartiklar för alla säsonger och stilar. En egen hörna i början av butiken att inspireras utav och hitta de små sakerna som kanske gör din hemmakänsla komplett!

Kända märken 

Vår elavdelning erbjuder bl.a varor från kända märken som Melitta, Philips, OBH Nordica, Electrolux och Volta. Du hittar allt från hårvård, rakapparater, strykjärn och eltandborstar till kaffebryggare, hushållsapparater, dammsugare och mikrovågsugnar. Fråga oss gärna, med hjälp är det roligt i köket! Välkommen att inspireras! 

Städavdelningen 

Dags att göra rent hus? Hos oss finner du det du behöver för att underlätta det som inte alltid är den roligaste hemsysslan. Varor av kända märken samsas i hyllorna med våra egna Skona-produkter, allt till ett bra pris. Vi har moppar, hinkar, trasor av alla de slag, borstar och strykbrädor, allt för att göra jobbet lite lättare! 

Hemtextil 

Här hittar du det mesta för att förgylla och sätta färg på ditt hem. Eller varför inte överraska någon med en liten present? Vi erbjuder dig gardiner och gardintillbehör, bäddtextil, badfrotté och badtillbehör i säsongens färger och mönster. För den händige finns sytillbehör och textilfärger i många kulörer. Bara du själv sätter gränserna. Fråga oss om råd! 

Välkommen!