Handla online

Nu gör vi din vardag ännu enklare!

Handla bekvämt i vår butik på nätet. När du gjort din beställning packar vi din kasse här i butiken så de är klara när du vill komma och hämta dem. Vi väljer alltid varor med omsorg, så att ni får fräsch frukt till er fruktkorg och färska bakverk när det ska firas. Vad ni än beställer är vi noga med kvaliteten.

Om du har ICA-kort får du bonus på allt, precis som vanligt.

Börja handla

Gå till shoppen

Vi förenklar för företag!

Bli företagskund hos oss - beställ allt ni behöver i vår butik på nätet. Handla allt ni behöver - på några minuter.

Vi vet att de flesta arbetsplatser mår bra av både kaffe och färsk frukt. Men de allra viktigaste för en fungerande arbetsplats är förstås tid. Och för att ni inte ska sakna varken det ena eller det andra, har vi lösningen i vår nätbutik: här kan ni beställa allt ni behöver, och sedan fokusera på något helt annat medan vi packar och levererar varorna.

Så här gör du för att bli företagskund

Klicka på "Börja handla" och registrera dina uppgifter. Efter att godkännandeprocessen är genomförd kommer du att få inloggningsuppgifter och det är först då som du får tillgång till nätbutiken.

Tillsammans med oss bestämmer ni vad som ska gälla i avtalet och skräddarsyr ett upplägg som passar behoven för just ditt företag.


Vanliga frågor och svar

Q: Inom vilka områden gäller hemkörning?
A: Vi kör ut varor till alla postnummer i Lilla Edet, Upphärad postnummer 46179, samt Sjuntorp postnummer 46177 och 46178

Q: Vad kostar det att få sina varor hemkörda?
A: Kostnaden för utkörning ligger mellan 69 och 99 kr.

Q: Kostar det något att hämta ut sina beställda varor i butiken?
A: Nej, vi har ingen hämtningsavgift om du väljer att hämta i butik.